045 783 27210 Avoinna ma-pe 11-19 la 10-16 toimisto@kivenlahdenpyorahuolto.fi

Varaa huoltoaika netistä

Valitse sopiva huolto ja päätä toimitatko pyöräsi huoltoon liikkeeseemme aukioloaikoina vai jätätkö pyörän pihassamme olevaan lukittuun Bike Drop24h konttiin silloin kuin sinulle sopii.

Pyörän tuonti liikkeeseen

Tuo pyöräsi liikkeeseemme huoltopäivänä tai halutessasi muutamaa päivää aikaisemmin. Tuonnin yhteydessä teemme vastaanottotarkastuksen ja sovitaan millaisia huoltotoimia tehdään, saat kustannusarvion ja arvion huollon valmistumisesta. Huoltoaika on nettivarauksella tavanomaisesti 1-3 päivää ja saat tekstiviestin välittömästi huollon valmistuttua. Huollon voit maksaa halutessasi varaamisesi yhteydessä netissä etukäteen tai pyörää noudettaessa liikkeeseen.

Bike Drop 24h kontti

Liikkeemme pihassa on lukittu Bike Drop kontti, jonne pyörän voi jättää huoltoon mihin vuorokauden aikaan tahansa. Saat tarkemmat toimintaohjeet varauksen tehtyäsi. Huoltoa varatessasi voit valita soittaako mekaanikkomme ennen huollon aloittamista vai saammeko huoltaa pyöräsi kuntoon ja vaihtaa mahdollisesti ylikuluneet osat. Otamme luonnollisesti aina yhteyttä jos pyörän huolto edellyttää tavanomaista arvokkaampia osia. Huolto maksetaan noudettaessa.

Tai aja suoraan liikkeeseen aikaa varaamatta

Voit tuoda pyöräsi huoltoon myös aikaa varaamatta. Pyörää tuodessasi tarkastamme sen kunnon ja sovitaan millaisia huoltotoimia tehdään. Saat kustannusarvion ja arvion huollon valmistumisesta. Huoltoaika vaihtelee hieman sesongin mukaan. Syys-maaliskuussa huoltoajat ovat tyypillisesti 1-2 päivää ja huhti-elokuussa noin viikon. Saat tekstiviestin kun huolto valmistuu ja huolto maksetaan noudettaessa.