Varaa huoltoaika netistä ja tuo pyörä liikkeeseen

Tuo pyöräsi liikkeeseemme huoltopäivänä, tarkastamme pyöräsi kunnon, sovitaan millaisia huoltotoimia tehdään, saat kustannusarvion ja arvion huollon valmistumisesta. Huoltoaika on nettivarauksella tavanomaisesti 1-3 päivää. Saat tekstiviestin kun huolto valmistuu ja huolto maksetaan noudettaessa.

TAI

Varaa huoltoaika netistä ja jätä pyörä Bike Drop 24h konttiin.

Liikkeemme pihassa on lukittu Bike Drop kontti, jonne pyörän voi jättää huoltoon mihin vuorokauden aikaan tahansa. Saat tarkemmat toimintaohjeet varauksen tehtyäsi. Huoltoa varatessasi voit valita soittaako mekaanikkomme ennen huollon aloittamista vai saammeko huoltaa pyöräsi kuntoon ja vaihtaa mahdollisesti ylikuluneet osat. Otamme luonnollisesti aina yhteyttä jos pyörän huolto edellyttää tavanomaista arvokkaampia osia.

TAI

Tuo pyörä liikkeeseen aikaa varaamatta

Voit tuoda pyöräsi huoltoon myös aikaa varaamatta. Pyörää tuodessasi tarkastamme sen kunnon ja sovitaan millaisia huoltotoimia tehdään. Saat kustannusarvion ja arvion huollon valmistumisesta. Huoltoaika vaihtelee hieman sesongin mukaan. Syys-maaliskuussa huoltoajat ovat tyypillisesti 1-2 päivää ja huhti-elokuussa noin viikon. Saat tekstiviestin kun huolto valmistuu ja huolto maksetaan noudettaessa.