Varaa huoltoaika netistä

Valitse sopiva huolto ja päätä toimitatko pyöräsi huoltoon liikkeeseemme aukioloaikoina vai jätätkö pyörän pihassamme olevaan lukittuun Bike Drop24h konttiin silloin kuin sinulle sopii.

Pyörän tuonti liikkeeseen

Tuo pyöräsi liikkeeseemme huoltopäivänä tai halutessasi muutamaa päivää aikaisemmin. Tuonnin yhteydessä teemme vastaanottotarkastuksen ja sovitaan millaisia huoltotoimia tehdään, saat kustannusarvion ja arvion huollon valmistumisesta. Huolto valmistuu yleensä samana päivänä ja saat tekstiviestin välittömästi huollon valmistuttua. Huolto maksetaan pyörää noudettaessa.

Bike Drop 24h kontti

Liikkeemme pihassa on lukittu Bike Drop kontti, jonne pyörän voi jättää huoltoon mihin vuorokauden aikaan tahansa. Saat tarkemmat toimintaohjeet varauksen tehtyäsi. Huoltoa varatessasi voit valita soittaako mekaanikkomme ennen huollon aloittamista vai saammeko huoltaa pyöräsi kuntoon ja vaihtaa mahdollisesti ylikuluneet osat. Otamme luonnollisesti aina yhteyttä jos pyörän huolto edellyttää tavanomaista arvokkaampia osia. Huolto maksetaan noudettaessa.

Tai aja suoraan liikkeeseen aikaa varaamatta

Voit tuoda pyöräsi huoltoon myös aikaa varaamatta. Pyörää tuodessasi tarkastamme sen kunnon ja sovitaan millaisia huoltotoimia tehdään. Saat kustannusarvion ja arvion huollon valmistumisesta. Huoltoaika vaihtelee hieman sesongin mukaan, mutta pääsääntöisesti alle 3 päivää. Saat tekstiviestin kun huolto valmistuu ja huolto maksetaan noudettaessa.