Avoinna arkisin 10-18 lauantaisin 10-16 toimisto@kivenlahdenpyorahuolto.fi

Varaa huoltoaika netistä

Valitse sopiva huoltopäivä ja päätä toimitatko pyöräsi huoltoon liikkeeseemme aukioloaikoina vai jätätkö pyörän pihassamme olevaan lukittuun Bike Drop24h konttiin (avoinna 24h).

Pyörän tuonti liikkeeseen

Tuonnin yhteydessä teemme vastaanottotarkastuksen ja sovitaan millaisia huoltotoimia tehdään, saat kustannusarvion ja arvion huollon valmistumisesta. Huolto valmistuu viimeistään seuraavaksi päiväksi kello 16 mennessä ja saat tekstiviestin heti huollon valmistuttua. Huolto maksetaan pyörää noudettaessa.

Bike Drop 24h kontti

Liikkeemme pihassa on lukittu Bike Drop kontti, jonne pyörän voi jättää huoltoon mihin vuorokauden aikaan tahansa. Saat tarkemmat toimintaohjeet varauksen tehtyäsi. Huollon yhteydessä vaihdamme tarvittavat kulutusosat (ketjut, rattaat, jarrupalat) ilman erillistä yhteydenottoa, mutta otamme luonnollisesti aina yhteyttä jos pyörän huolto edellyttää tavanomaista arvokkaampia osia. Huolto maksetaan noudettaessa.

Huollot myös ilman ajanvarausta

Voit tuoda pyöräsi huoltoon myös ilman ajanvarausta. Pyörää tuodessasi tarkastamme sen kunnon ja sovitaan millaisia huoltotoimia tehdään. Saat kustannusarvion ja arvion huollon valmistumisesta. Huoltoaika vaihtelee hieman sesongin mukaan ollen kesäaikaan noin viikon ja hiljaisempina aikoina 1-3 päivää. Saat tekstiviestin kun huolto valmistuu ja huolto maksetaan noudettaessa.