045 783 27210 Avoinna ma-pe 11-19 la 10-16 toimisto@kivenlahdenpyorahuolto.fi

BIKE FITTING – Sinulle sopiva ajoasento

Käytämme Bike Fitting palveluissamme Shimano Dynamics Lab kehonmittalaitetta ja tietokonepohjaista 3D-polkemisanalyysimittauksen sisältävää mitoituspyörää. Lisäksi teemme säännöllisesti aerodynamiikkaan ja polkemisen tehontuottoon liittyviä kenttätestejä huomioiden asiakkaidemme tyypilliset tarpeet. Mitoittajillamme on vuosien kokemus kilpapyöräilystä ja tarjoamme kaiken tietomme mitoitusasiakkaidemme eduksi. Mikäli sinulla on pyöräilystä aiheutuvia kipuja sinua tarvittaessa auttaa mitoittajanamme toimiva fysioterapeutti-kilpapyöräilijä Anders Bäckman.

Halutessasi voimme Bike Fitting palvelun jälkeen säätää pyöräsi uusiin mittoihin. Mittoihinlaiton lopullinen hinta määräytyy sen mukaan riittääkö satulan ja ohjaustangon säätö vai tarvitseeko pyörääsi vaihtaa ohjain- ja/tai istuinkannatin. Saat arvion mittoihinlaiton hinnasta mitoituksen jälkeen, mutta tyypillisesti hinta on noin 60 euroa.

Lisätietoja palvelusta
Anders Bäckman
045-783 27380
bikefitting@kivenlahdenpyorahuolto.fi

 

VARAA BIKE FITTING:

 • Paikanvaraus

  BIKE FITTING

  Standard 180€Palvelussa mitataan kehon mitat ja testataan Bike Fitting -ohjelmiston suosittelemaa ajoasentoa mitoituspyörällämme. Ajoasentotestaamisen yhteydessä tarkastellaan ajoasennon sopivuutta pyöräilytavoitteesi huomioiden ja säädetään ajoasento tarkoituksenmukaiseksi. Saat mitoituksesta mukaasi oman ajoasentosi mitat, joiden avulla pyörän kokovalinta ja ajoasennon säätäminen onnistuu helposti. Standard palvelu kestää noin 90 minuuttia.Standard palvelu sisältää:
  • Alaraajojen liikeratojen ja klossien asennon tarkastaminen sekä selkeiden asentovirheiden korjaaminen
  • Testiajoa mitoituspyörällä, jossa tarkastellaan miten pyörän erilaiset säädöt vaikuttavat ajoasentoon
  • Mitoituskuvan, jonka avulla pyöräsi voidaan säätää sinulle tarkoituksenmukaiseen ajoasentoon
  • Mitoituskuvan suullinen läpikäynti
   Professional Bike Fit 240€Professional Bike Fit sisältää Standard -palvelun lisäksi 3D-tehontuottoanalyysin ja enemmän aikaa ajoasennon hienosäätämiseen. Tehontuottoanalyysistä saat arvokasta tietoa miten voit kehittää omaa polkemistasi. Jos harrastat pyöräilyä aktiivisesti ja harjoittelet tavoitteellisesti on Professional palvelu oikea valinta. Saat tarkemman Bike Fitting -asiakasohjeen varauksen yhteydessä. Professional palvelu kestää noin 2 tuntia.