BIKE FITTING – Tarkoituksenmukainen ajoasento juuri Sinulle

Käytämme Bike Fitting palveluissamme Shimano Dynamics Lab kehonmittalaitetta ja tietokonepohjaista 3D-polkemisanalyysimittauksen sisältävää mitoituspyörää. Lisäksi teemme säännöllisesti aerodynamiikkaan ja polkemisen tehontuottoon liittyviä kenttätestejä huomioiden asiakkaidemme tyypilliset tarpeet. Mitoittajillamme on vuosien kokemus kilpapyöräilystä ja tarjoamme kaiken tietomme mitoitusasiakkaidemme eduksi. Mikäli sinulla on pyöräilystä aiheutuvia kipuja sinua tarvittaessa auttaa mitoittajanamme toimiva fysioterapeutti-kilpapyöräilijä Anders Bäckman.

TRIATHLON- TAI MAANTIEPYÖRÄ, Standard 180 €, kesto 90 min

Standard -palvelussa mitataan kehon mitat ja testataan Bike Fitting -ohjelmiston suosittelemaa ajoasentoa mitoituspyörällämme. Ajoasentotestaamisen yhteydessä tarkastellaan ajoasennon sopivuutta pyöräilytavoitteesi huomioiden ja säädetään ajoasento tarkoituksenmukaiseksi. Saat mitoituksesta mukaasi oman ajoasentosi mitat, joiden avulla pyörän kokovalinta ja ajoasennon säätäminen onnistuu helposti.

Standard palvelu sisältää:

  • Alaraajojen liikeratojen ja klossien asennon tarkastaminen sekä selkeiden asentovirheiden korjaaminen
  • Testiajoa mitoituspyörällä, jossa tarkastellaan miten pyörän erilaiset säädöt vaikuttavat ajoasentoon
  • Mitoituskuvan, jonka avulla pyöräsi voidaan säätää sinulle tarkoituksenmukaiseen ajoasentoon
  • Mitoituskuvan suullinen läpikäynti

TRIATHLON- TAI MAANTIEPYÖRÄ, Professional 240 €

Professional -palvelussa sisältää Standard -palvelun lisäksi 3D-tehontuottoanalyysin ja enemmän aikaa ajoasennon hienosäätämiseen. Tehontuottoanalyysistä saat arvokasta tietoa miten voit kehittää omaa polkemistasi. Jos harrastat pyöräilyä aktiivisesti ja harjoittelet tavoitteellisesti on Professional palvelu oikea valinta. Saat tarkemman Bike Fitting -asiakasohjeen varauksen yhteydessä.

Katso videot pyörämitoituksesta

PYÖRÄN SÄÄTÄMINEN BIKE FITTING MITTOIHIN

Halutessasi voit jättää pyöräsi säädettäväksi Bike Fitting tulostesi mukaisiin mittoihin. Mikäli pyörän saa säädettyä mittoihin satulan ja ohjaustangon säädöillä on hinta tyypillisesti noin 40 euroa. Mikäli mittoihin säätö edellyttää ohjainkannattimen vaihtoa tai triathlontangon ruuvisäätöjen avaamista (korokepalojen lisäämistä/poistoa) on hinta mallista riippuen alkaen 70 euroa.

Lisätietoja

Puhelin 045 783 27380

bikefitting@kivenlahdenpyorahuolto.fi