Esittelykierros vasemmalta oikealle

Teemu, uskomaton ryhtimies Kuopiosta. Jämpti, huolellinen, ystävällinen ja mikä parasta mies harrastaa maastopyöräilyä itsekin intohimoisesti. Teemun kiinnostuksesta pyörien tekniikkaan voi kertoa esimerkkinä, että mies suoritti joululomallaaan Shimano Service Center sertiofiointeja enemmän kuin moni vuodessa.

Jaakko, triathlonistin ja pyörämekaanikon sekoitus toimii liikkeessämme pyörämyynnissä ja asiakaspalvelussa. Jaakon oman triathlon kilpaharrastuksen ansiosta mies löytää sopivat pyörämallit niin työmatkapyöräilijöiden tarpeisiin kuin aktiiviharrastajille ja kilpailijoille. Mikäli pyörähuoltojen tai kauppojen yhteydessä tulee kysymyksiä triathlonin aloittamiseen liittyen, niin oikeaa miestä katsot silmiin. Nimittäin Jaakko toimiii aktiivisesti myös Helsingin Triathlonseuran parissa.

Anders, kilpapyöräilevä fysioterapeutti. Mies joka on ajanut 20 vuotta pyörällä kilpaa ja on sen lisäksi myös fysioterapeutti täytyy tietää jotain hyvästä ajoasennosta. Todellisuudessa tietokoneavusteinen mitoituspyörä on meille pätevä apuväline, mutta mitoittaja on se joka ammattitaidollaan tekee asiakkaalle sopivan ajoasennon.  Anders vastaa meillä Bike Fittingistä ja toimii myös pyörämyynnissä.

Olli vastaa pyörähuollon laadusta ja toimii itsekin mekaanikkona.  Mekaanikkotaitojen lisäksi Olli on myös aikamoinen velho Bike Fittingissä etenkin kun haetaan vauhtia aika-ajoon. Syy tähän onkin varsin selvä, sillä mies kilpailee itsekin aika-ajossa varsin menestyksekkäästi. Toki myös rennompi ajaminen maistuu: pyöräpoolo, maasto, fiksit, kaikki menee. Olli on myös täynnä tatuointeja ja kotona mököttää amstaffi. Kilttejä ovat kyllä molemmat.

Antero vastaa toiminnasta jota Kivenlahden Pyörähuollon nimissä tehdään. Pyöräliike ja huoltotoiminnassa minua kiinnostaa tuoda alalle jotain uutta. Helppoa asioimista, nopeutta huoltoaikoihin, läpinäkyvä hinnoittelu ja etenkin vaalia korkeaa laatua huoltotöissä. Itse koen, että harmitus huonosti toimivasta pyörästä on kauppareissulla olevalle mummolle aivan samaa luokkaa kuin kisakuskille. Jokaisen pyörän pitää lähteä meiltä tiptop ja asiakkaalle pitää saada käyttötarkoitukseen sopiva ja oikean kokoinen pyörä alle ilman poikkeuksia. Siinä on haastetta, mutta haluan siinä pärjätä.

Mika (puuttuu kuvasta). Legendaarinen hybridiylimekaanikko Mika on aiemmin palvellut perinteikkään Tunturi-Helbergin palveluksessa, joten kaupunkipyörät ovat tuttuja kokoonpanosta lähtien. 

Suosittele meitä