Esittelykierros vasemmalta oikealle

Teemu, uskomaton ryhtimies Kuopiosta. Jämpti, huolellinen, ystävällinen ja mikä parasta mies harrastaa maastopyöräilyä itsekin intohimoisesti. Teemun kiinnostuksesta pyörien tekniikkaan voi kertoa esimerkkinä, että mies suoritti joululomallaaan Shimano Service Center sertiofiointeja enemmän kuin moni vuodessa.

Jaakko (ei enää palveluksessamme).

Anders, kilpapyöräilevä fysioterapeutti. Mies joka on ajanut 20 vuotta pyörällä kilpaa ja on sen lisäksi myös fysioterapeutti täytyy tietää jotain hyvästä ajoasennosta. Tietokoneavusteinen mitoituspyörä on meille pätevä apuväline, mutta mitoittaja on se joka ammattitaidollaan tekee asiakkaalle sopivan ajoasennon.  Anders vastaa meillä Bike Fittingistä ja toimii myös pyörämyynnissä.

Olli tuntee ja seuraa intohimoisesti nykyajan kalustokehitystä ja on myös aikamoinen velho Bike Fittingissä etenkin kun haetaan vauhtia aika-ajoon. Syy tähän onkin varsin selvä, sillä mies kilpailee itsekin aika-ajossa varsin menestyksekkäästi. Toki myös rennompi ajaminen maistuu: pyöräpoolo, maasto, fiksit, kaikki menee. Olli on myös täynnä tatuointeja ja kotona mököttää amstaffi. Kilttejä ovat kyllä molemmat.

Antero vastaa toiminnasta jota Kivenlahden Pyörähuollon nimissä tehdään. "Pyöräliike ja huoltotoiminnassa minua kiinnostaa tuoda alalle jotain uutta. Helppoa asioimista, nopeutta huoltoaikoihin, läpinäkyvä hinnoittelu ja etenkin vaalia korkeaa laatua huoltotöissä. Itse koen, että harmitus huonosti toimivasta pyörästä on kauppareissulla olevalle mummolle aivan samaa luokkaa kuin kisakuskille. Jokaisen pyörän pitää lähteä meiltä tiptop ja asiakkaalle pitää saada käyttötarkoitukseen sopiva ja oikean kokoinen pyörä alle ilman poikkeuksia. Siinä on haastetta, mutta haluan siinä pärjätä."

Mika (ei kuvassa) - "tehdään eikä höpötetä:)". Mika on huoltotoimintamme peruskiveä, joka tuntee polkupyörien huoltamisen peruskalustosta nykyaikaisiin tri-pyöriin saakka. Mika vastaa myös pyörähuoltomme varaosavarastosta.

Vesa (ei kuvassa) on Suomeen palannut polkupyörällä liikkuva maailmanmatkaaja. Vesa piti reissuillaan 2 vuoden pysähdyksen Espanjassa käyden pyörämekanikon koulutuksen ja toimien sen jälkeen paikallisessa liikkeessä pyörämekaanikkona. Vesalle polkupyörän hyvä toimivuus on myös omakohtaisesti erityisen tärkeää, sillä pyörä on hänelle jokapäiväinen kulkuneuvo ja myös harrastusväline.  Vesa toimii huoltotehtävien lisäksi myös asiakaspalvelussamme.

Kuva päivitetään kun huoltotöiltä ennätetään:)

Suosittele meitä