Pyörämyynti: Antero

Huoltotoiminta: Mika

Bike Fitting: Anders

Anders - kilpaa pyöräilevä fysioterapeutti. Mies joka on ajanut 20 vuotta pyörällä kilpaa ja on sen lisäksi myös fysioterapeutti täytyy tietää jotain hyvästä ajoasennosta. Tietokoneavusteinen mitoituspyörä on meille pätevä apuväline, mutta mitoittaja on se joka ammattitaidollaan tekee asiakkaalle sopivan ajoasennon. 

.

Polkupyörämekaanikko: Olli tuntee ja seuraa intohimoisesti nykyajan kalustokehitystä ja on myös aikamoinen velho Bike Fittingissä etenkin kun haetaan vauhtia aika-ajoon. Syy tähän onkin varsin selvä, sillä mies kilpailee itsekin aika-ajossa varsin menestyksekkäästi. Toki myös rennompi ajaminen maistuu: pyöräpoolo, maasto, fiksit, kaikki menee. Olli on myös täynnä tatuointeja ja kotona mököttää amstaffi. Kilttejä ovat kyllä molemmat.

Polkupyörämekaanikko: Vesa on Suomeen palannut polkupyörällä liikkuva maailmanmatkaaja. Vesa piti reissuillaan 2 vuoden pysähdyksen Espanjassa käyden pyörämekanikon koulutuksen ja toimien sen jälkeen paikallisessa liikkeessä pyörämekaanikkona. Vesalle polkupyörän hyvä toimivuus on myös omakohtaisesti erityisen tärkeää, sillä pyörä on hänelle jokapäiväinen kulkuneuvo ja myös harrastusväline.  Vesa toimii huoltotehtävien lisäksi myös asiakaspalvelussamme.

Polkupyörämekaanikko: Teemu, uskomaton ryhtimies Kuopiosta. Jämpti, huolellinen, ystävällinen ja mikä parasta mies harrastaa maastopyöräilyä itsekin intohimoisesti. Teemun kiinnostuksesta pyörien tekniikkaan voi kertoa esimerkkinä, että mies suoritti joululomallaaan Shimano Service Center sertiofiointeja enemmän kuin moni vuodessa.

Suosittele meitä